Topp Meny
    SFANett.no   Min Startside   Mine Fugler   Kontakt oss   Om oss   Video Chat   Forum                              
 
 
 
 
 
 
SFANett.no
Left
Hjem
Toolbar
Downloads
Kontakt oss
Om oss

Felles inn logg siden
Finner du her
 
For lese e-post

Office Outlook Web Access

 
Måle hastiheten nettet ditt
 
Test din internett hastighet på Speedtest.net
 
 
 
 

Toolbar til SFANett.no.
Du har kanskje sett at store aktører som MSN, Yahoo og Google har sine egne såkalte toolbars. En toolbar er et lite program som installeres i din nettleser (Internet Explorer eller Firefox)og gir deg økt funksjonalitet. Dete kan være alt ifra pop-up blokkerer, søking til enklere tilgang til siden.

Nå kommer SFA Nett med sin egen toolbar
SFA Nett toolbaren gir deg som bruker SFA Nett enklere og raskere tilgang til siden. Samtidig får du funksjonalitet som enkel tilgang til søkemotorer, pop-up blokkerer og automatisk melding om ny e-post.Søkemotorer
I vår toolbar har vi lagt til en liste over kjente søkemotorer. Disse er Google, MSN, Yahoo, Sesam, Eniro, Kvasir og  Altavista. Ved å velge fra nedfallsmenyen kan du enkelt velge den søkemotoren du vil søke i, for så å oppgi søkeordet.

Startsider
I vår toolbar har vi lagt til en liste over kjente søkemotorer. Disse er Startsiden.no, Bedriftsguiden.no og med flere.

Egne sider
Noen av våres sider ligger inne på toolbar. Disse er CamPrat, Startsiden og med flere.

Nytteverktøy
Vi har lagt til to nytteverktøy som kan gjøre din hverdag enklere. Den ene er en pop-up blokkerer, som blokkerer irriterende reklame. Mens den andre er et lite program som forteller deg om det har ankommet ny e-post på din e-post adresse.

Enkel tilgang til SFA Nett
Vår toolbar gir deg også enklere tilgang til SFA Nett. Vi har delt toolbaren inn i forskjellige kategorier. Her finner du Nyheter, Forum, Modeller, Support, Guider og Nedlastinger. Trykker du på en av disse kategoriene, blir du videreført til relatert side på .

Oppdaterte nyheter fra SFA Nett
Tils lutt kommer vår toolbar med en oppdatert nyhetsleser. Denne vil automatisk hente de siste nyhetene på SFA Nett, som så enkelt kan leses.

Ingen spyware eller virus
Vår toolbar inneholder ingen form for spyware, virus eller at vi kaprer dine Internett søk. Og i tillegg er den helt gratis. Vi leverer en versjon for Internet Explorer og en for Firefox.