Tips og råd om pakke rugeegg

Jeg kommer med dette rådet om hvordan pakke rugeegg som skal sendes i posten jeg har fått en del pakker noen har det bare hvore eggedosis av andre bruker alt få små esker.

Har et viktig råd om pakking av rugeegg som sendes med posten.

Er ikke lurt høre hva posten sier dem bryr seg lite hvordan det går med innholde som blir sendt. Jeg anbefaler sende ruge egg som pakke for da kan man ha mulighet klage vis det skulle gå galt med eggene sender man eggene som brev da kan man ikke klage om noe gikk galt! Jeg skal prøve skrive her hvordan man må pakkene eggen for få mest mulig hele egg og best klekkeresultalt

1 bilde hvordan jeg pakker inn eggene i eggkartongen 

 

2 bilde her teiper jeg over før den blir legget i esken 

 

3 bilde har ca 5 cm med sagspon i bunnen av esken 

 

4 bilde her er eggpakken legget i esken 

 

5 og 6 bilde dette pakke tipset er legget 2 pakker med egg den eske typen/størrelse så mener jeg det er max 20 egg som er forsvarlig, det skal være ca 5 cm mellom vær eggpakke som blir pakket!! 

 

7 bilde her legger jeg siste lag med sagspon 

 

Eske størelse jeg bruker er ca  høyde 25, bredde 29 og lengde 40 cm pakker veier ca 6 kg så di fleste egg foresendler trenger ikke større enn 10 kg pakksedel. 
Eggene bør stå i ro ca 24 timer før dem blir settet inn i rugemaskin sånn at  alt for kommet seg på plass i egget!

LITT HISTORIE OM MITT, FUGLE HOLD HVORFOR FUGLER

 

Siden jeg var bitteliten har jeg hat lyst på dyr jeg har bestandig hat lyst på et dyr. Mitt første dyr var and, så ble noen gåser. Så fikk jeg noen høner og en hane. Dette har jeg holdt på med mer eller mindre i 15 år. 
Så ble opphold på nesten 10 år. Så skaffet vi oss i våren 2011 rasehøns valget ble Lys Sussex fra Hvam skole har av dem 8 stk av dem.

 

Om oss

Kommer