Tips og råd om pakke rugeegg

Her kommer jeg med et tips og råd hvordan man bør pakke rugeegg

Pakke rugeegg

Av Juli 18, 2015 Mitt Fuglehold

Jeg kommer med dette rådet om hvordan pakke rugeegg som skal sendes i posten jeg har fått en del pakker noen har det bare hvore eggedosis av andre bruker alt få små esker.

Har et viktig råd om pakking av rugeegg som sendes med posten.

Er ikke lurt høre hva posten sier dem bryr seg lite hvordan det går med innholde som blir sendt. Jeg anbefaler sende ruge egg som pakke for da kan man ha mulighet klage vis det skulle gå galt med eggene sender man eggene som brev da kan man ikke klage om noe gikk galt! Jeg skal prøve skrive her hvordan man må pakkene eggen for få mest mulig hele egg og best klekkeresultalt

1 bilde hvordan jeg pakker inn eggene i eggkartongen2 bilde her teiper jeg over før den blir legget i esken3 bilde har ca 5 cm med sagspon i bunnen av esken4 bilde her er eggpakken legget i esken5 og 6 bilde dette pakke tipset er legget 2 pakker med egg den eske typen/størrelse så mener jeg det er max 20 egg som er forsvarlig, det skal være ca 5 cm mellom vær eggpakke som blir pakket!!7 bilde her legger jeg siste lag med sagsponEske størelse jeg bruker er ca  høyde 25, bredde 29 og lengde 40 cm pakker veier ca 6 kg så di fleste egg foresendler trenger ikke større enn 10 kg pakksedel.
Eggene bør stå i ro ca 24 timer før dem blir settet inn i rugemaskin sånn at  alt for kommet seg på plass i egget!

Kommer.

Kommer

Kommer

Kommer.

Kommer

Kommer.

Kommer

Kommer.

Det er SFANett.no sitt nettverk

Dette er en helt og holden en privat side, her skal man har go nettvet regler som gjelder, klarer man ikke holde disse så har man ikke noe på denne siden gjøre!

Privat område

Privat

Logg inn hos SFANett.no

For lese e-post

Office Outlook Web Access