Utgåtte Fugler

Her er fugler jeg har hat men har ikke dem mer

Fugler jeg ikke har mer

Av Juli 17, 2015 Mitt Oppdrett

Legger her fugler jeg ikke har mer som jeg har hat før.

Alle rasene jeg har hat er ikke alle rasene jeg har likt så godt. Mange av grunnen er at dem har ikke gitt meg den forhåpningen jeg hadde om dem mye kan jeg skylde avls arbeid av dem jeg har kjøp dem hos, min erfaring er dem som avler kun får få mest mulig rett fjør og farge retthet etter standaren har ødlagt mange av engenskapen fuglene skal ha. Dette skjer også i hunde avls arbeidet eks dem skal ha så pen pels det blir dårlige brukshunder så skjer det rasefjør verden

Faverolles og Australorps jeg hadde mener jeg var ubrukelige dyr. Hadde jeg klar funnet Faverolles og Australorps som jeg mener dem bør være så har jeg nok hat dem.

Min favorit høne rase er Lys Sussex prøvde samle opp mest mulig avls matrialer jeg trur den siste forsendelse på rugeegg av Sussex det jeg merket med disse kyllingene man kunne ikke se kjønne før dem var halv voksne nesten for sussex kyllingene skal man vanlig vis se kjønnet før dem er 14 dager gamle tar jeg ikke mye feil så kan man se det etter ca 8 dager også. Så er også Sussex en ganske god egglegger men dem jeg fikk dem fikk jeg nesten ikke noe egg av så var meget skuffet. Å så med fjærdrakten til disse dem fantes ikke noe bedre en de Sussex jeg var for nøyde med. Så min menig syns jeg det er bare tull det mange rasefjørfe holder på med!

Kommer.

Kommer

Kommer

Kommer.

Kommer

Kommer.

Kommer

Kommer.

Det er SFANett.no sitt nettverk

Dette er en helt og holden en privat side, her skal man har go nettvet regler som gjelder, klarer man ikke holde disse så har man ikke noe på denne siden gjøre!

Privat område

Privat

Logg inn hos SFANett.no

For lese e-post

Office Outlook Web Access