Velkommen til min fugle side

Håper på kunne få bra side om mine fugler.

Litt historie om mitt, Fugle hold hvorfor fugler

Siden jeg var bitteliten har jeg hat lyst på dyr jeg har bestandig hat lyst på et dyr. Mitt første dyr var and, så ble noen gåser. Så fikk jeg noen høner og en hane. Dette har jeg holdt på med mer eller mindre i 15 år.
Så ble opphold på nesten 10 år. Så skaffet vi oss i våren 2011 rasehøns valget ble Lys Sussex fra Hvam skole har av dem 8 stk av dem.

ANNET NYTT

Jobber med også ha en facebook side har laget en for fuglene min men blir nok bare ha en felles side for SFANett.no sitt Nettverk.

SFANett.no

Har en go del besøk av barnehagen som ikke er så langt fra oss. Dem har spurt om kunne få se ny klekket kyllinger så har lovet dem skal få se kyllingene som kommer snart håper bare det vill komme mase kyllinger


Vi er en famillie på 4, Jeg mannen er snart 43 år, kona mi er 37 år kommer fra Thailand, gutten vår er 10 år og så har en jente på 3 år. Alle mine barn er svært glad i dyr og fuglene våres.

    Blir fokusere mye på få friske fugler og har godt gemytt mot hverandre, nye dyr som kommer inn, å mot kyllinger som kommer inn i flokken og så snill mot folk.

  • Friske fugler
  • Godt gemytt
  • Bra med egg
  • God fjærdrakt

En dagdrøm jeg har

Hehe har en dagdrøm kunnet hat et større hus til min hobby kanskje vis jeg blir lottomillonnær jeg gjøre drømmen virkelig hehe.

Savner Lys Sussex

Blir jeg ikke fornøyd med Brahma og vis det blir noe av dem så blir jeg nok skaffe fler Lys Sussex

Bronse kalkun

Blir kanskje ha et lite oppdrett av Bronse kalkun tilsalgs. Det jeg har erfart til er svært tillitfull fugler ikke mye redd.

Lyst fått til med en lokal rase

Går med fått laget en egen lokal rase. Sist jeg hadde høns da begynte jeg litt denne kombisjon jeg hadde la masse egg og ble nokså stor rase.

NOEN BILDER

Her skal jeg prøve legge inn noen bilder av mitt fugle hold
håper på dette blir bra ettervært!

Det er SFANett.no sitt nettverk

Dette er en helt og holden en privat side, her skal man har go nettvet regler som gjelder, klarer man ikke holde disse så har man ikke noe på denne siden gjøre!

Privat område

Privat

Logg inn hos SFANett.no

For lese e-post

Office Outlook Web Access