Nytt

Nytt som skjer på nettverket til SFANett.no

Siste nytt fra Nettverket

Av Oktober 15, 2018 Nettverket

Skilsmissen mellom SFANett.no og 6lek.comdet skjedde den 18/3-2014

Siste nytt

Den 24/4-2014

Skilsmissen mellom SFANett.no og 6lek.com det skjedde den 18/3-2014 da orket ikke SFANett.no mer samarbeide med 6lek for den 12 mars tok fra i SFANett.no alle sine rettigheter som stengte chatten jeg hadde og byttet alle passord det jeg hadde tilgang til.
Grunnen jeg spurte en gamel admin som har hvore lenge på 6lek som fikk sparken selv syns jeg den var tynn for gi han sparken men jeg la meg ikke bortig dette. Jeg hadde settet opp date1chat.com for prøve få tak i folk rundt om kring i verden og kanskje tjene noen penger på date siden til utgiftene til hobbyen min som er nettsiden og ikke minst chatten som hadde kostet meg over 30 000 kr.
Så dem som kom over til min chat ble spamme ned chatten og dette viste jeg ikke men da var helvet løs og eier av 6lek ble forbanna hva som skjedde.
Jeg ble så forbanna at over 30 000 kr skulle gå rett i vasken når jeg måtte starte alt på nytt ordne nyt server og ny lisense og nu er dette har kostet med toltalt over 40 000 kr.
Dem som kom over til min chat var forbanna og er forbanna 6lek kompaniet der så derfor tok dem stor hevn spamme 6lek og dette er fortalt dem er ikke ferdig med 6lek.
Jeg har vist det lenge mase av brukene er svært misfornøyde jeg har prøvd tatt det opp 6lek kombaniet men ikke blitt hørt men dette var vel planlangt presse meg ut av 6lek og det er blitt fortalt ting som jeg ikke har vist om så 6lek har bevist gjort det for få meg bort derfra jeg kunne skrivet en hel bok men orker ikke. Men jeg legger ut meilen jeg sendt til eier av 6lek siden og svare fra eier av 6lek. Så har jeg hentet det han har skrivet om meg på 6lek om meg.
Min meil til eier til 6lek:
Jeg har bestemt å drifte chatten selv på egen server grunnen jeg føler jeg blir settet på siden å ikke har så mye jeg skulle ha sakt. Men jeg ønsker fortsatt samarbeid med deg vis det er ønske fra din side men jeg ønsker ikke å ha noe ansvar for 6lek og slottchatten så dette blir ditt ansvar og jeg står for mine chatter.
Det er blitt så stort misnøye fra mange brukere sånn chatten blir drevet jeg vil ikke stå ansvarlig for dette mer så blir tilby disse brukene en chat for ønsker dem ikke rømer til nakenprat.
Men jeg ønsker gi deg et tilbud du kan ha gruppe chat fra meg men usikker hvordan lisensen blir må betale for vær gruppe som blir settet opp den blir vel på 200 dollar pr grupp du vet like mye som meg hva det koster.
Jeg ønsker også ha deg som en venn på privat plan vis du ønsker det vi har kjent hverandre så lenge så dumt ødelegge dette bare for en chat.
Svar eier av 6lek:
Dumt det skulle bli slik ja.
Så lenge det ikke blir nedspamming med forsøk på å ødelegge 6lek så ser eg ingen grund til at det skulle være noe problem.
Det eg reagerte på var at det ble gjort uten eg ante noe og eg har jo skjønt at du kom til å flytte chatten
Så eg ordner egne chatter Så eg får bare si takk for sammarbeidet og klart det treng ikke ødelegge vennskapet
Eg håper jo at du får til den nye plassen din, men helst ikke på bekostning av mine sider da
Dette har eier av 6lek skrivet om meg:
Det har stormet litt rundt chatten de siste dagene
22-03-14 19:02
Litt info om hva som har skjedd. Tidligere samarbeidspartner opprettet en ny chat ,og prøvde å få med seg brukerne av 6lek over på denne. Denne chatten ble laget på serveren til eieren av 6lek, og ble derfor koblet ned når dette kuppforsøket ble oppdaget. Noen dager senere ble denne nye chatten flyttet til en annen server uten forvarsel, noe som også resulterte i at 6lek forsvant fra nett. Siden 6lek har trofaste og ærlige brukere som tipset om dette, så var det allerede laget til en erstatning av 6lek`s chat, og den var oppe og gikk bare noen få minutter senere. Siden det ikke lyktes den tidligere samarbeidspartneren å kuppe brukerne på den måten heller , har de i ettertid vært inne på 6lek for å prøve å lokke med seg brukerne. Av denne grunn har det blitt tatt grep og de som bedriver denne vervingen blir utestengt . Dette er en privateid side, og alle utgifter dekkes personlig av eier, utelukkende fordi det er ett ønske om at chatten eksisterer slik den alltid har gjort, og med fornøyde brukere. Det ble vurdert å legge den ned da eieren ble stående med mye arbeid for å få dette til, pluss at det øknomiske ansvaret nå ligger kun på eier.
Vi retter en stor takk til brukerne som tipset oss om dette slik at chatten kan forbli som den var, og alle brukerne som er med på å gjøre dette til et trivelig sted å være. Vi beklager sterkt om denne uventede konflikten rammer noen av våre trofaste brukere.

Kommer

Kommer.

Det er SFANett.no sitt nettverk

Dette er en helt og holden en privat side, her skal man har go nettvet regler som gjelder, klarer man ikke holde disse så har man ikke noe på denne siden gjøre!

Privat område

Privat

Logg inn hos SFANett.no

For lese e-post

Office Outlook Web Access